Маракуя сушена вагова 1кг Можлива продаж на розвіс від 100 г Оптові ціни від 5 кг
М'якоть плодів містить понад 35-40% соку. Кількість вуглеводів коливається в діапазоні від 8,4% до 21%, білків до 3%, органічних кислот до 4%, а інших мінералів до 4,2%. У складі маракуї є залізо, калій, фосфор, кальцій, магній, йод, марганець, цинк, фтор та інші. Також вітаміни: С, Е, В1, В2, В3, В5, В9, А, Н, К та інші.
З корисних властивостей маракуї можна зазначити її сприятливий вплив на загальний стан кишечника — вона має м'яку проносну дію. Виводить з організму сечову кислоту та може знижувати температуру. Рекомендується до вживання всім людям, у яких є захворювання сечовивідних шляхів і печінки, а також у разі гіпотонії (позижений тиск).
Залежно від сорту маракуї вона має гладку або шорстку шкірку. Але вважається, що плід із гладкою шкіркою менш зрілий і солодкий, ніж плід із шорсткою. З вигляду вони зелені, або темно чи світло-зелені.
Маракуя містить безліч вітамінів і корисних речовин, є клітковина та інші елементи, які можуть чинити антиоксидантну дію. За рекомендаціями дієтологів плоди маракуї потрібно вживати для зниження ваги, проти захворювань серцево-судинної системи, печінки та сечостатевої системи.
Ще корисними властивостями є протимікробна, жарознижувальна та проносна дії. Плоди знижують рівень холестерину в крові, і в такий спосіб різко зменшують шанси захворювання серцево-судинними захворюваннями.
Клітковина, яка також міститься в плодах, сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту та виліковуванню безлічі захворювань травлення. Маракуя також застосовується як протизапальний, захисний від вірусів та інфекцій засіб. Сприятливо впливає на роботу нервової системи та робить сон міцнішим і здоровішим.
Виробництво — В'єтнам
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Маракуйя |
- Ціна: 1 260 ₴/кг