Ягоди годжі — унікальна природна ягода. Дослідження вчених показали, що регулярне вживання ягод годжі продовжує життя, надає енергію, омолоджує організм, нормалізує тиск, знижує ризик ракових захворювань, знижує рівень холестерину, нормалізує вміст цукру в крови, покращує сексуальна активність, допомагає знижувати вага, покращує сон, зміцнює серце, нормалізує зір, підвищує опірність хворобі, підвищує імунітет, покращує склад крови і лікує порушення роботи кісткового мозку, підтримує роботу печени і бруньок, відновлює гормональна рівновагу, допомагає у лікуванні безпліддя, зміцнює м'язи і кістки, покращує пам'ять і знімає стрес.
Причина великої популярності криється в унікальному наборі природних компонентів ягід, який робить плоди справді чудовими. У ягодах Годжі містяться 21 мінерал і 18 амінокислот, зокрема й незамінні для організму людини, а також жирні кислоти Омега 3, 6, 9; вітаміни групи В: В1, В2, В6, В12, нікотинова кислота; вміст вітаміну C у ягодах набагато вищий, ніж у цитрусових; величезний антиоксидантний потенціал СОД (супероксиддисутаза), вміст вітаміну Е та 5 біоактивних каротиноїдів підсилюють захист клітин організму від вільно-радікального ураження. Вміст бетаїну (вітамінно-подібна речовина) у ягодах також запобігає пошкодженню судин і може запобігти ожирінню печінки. Бетаїн в організмі частково перетворюється на колін, речовину, яка загострює пам'ять і запам'ятню здатність, тому ягоди годжі є першотонізувальним засобом для мозку.
Ягоди Годжі вважаються корисними, оскільки:
*Облаготять вираженими противірусними, протипухлинними, тонізувальними та загальнозміцнювальними властивостями, є сильними антидепресантами й антиоксидантами.
*Очищають кров і організм загалом, виводячи токсини.
* Укріплюють імунітет, нормалізують тиск.
*Нормалізують роботу печінки та нирок, тонізують нирки.
*Знижують рівень холестерину та цукру в крові.
* Укріплюють легкі.
*Багово діють на нервову та кровотворну системи.
*Регулюють роботу серця й головного мозку.
* Покращують стан шкіри.
*Перетворюють передчасне старіння, мають антивікову дію.
* Покращують здоров'я очей і зір.
*Споживають зниженню ваги.
Ягоди Годжі є джерелом железа и харчовий клітковини.
Їх можна просто є, запиваючи водою. Додавати в зелений чай, де ягоди можуть посилити гіркоту або чорний чай із молоком, де стануть молочно-ніжними.
Паковання — 100 г
- Ціна: 252 ₴